Skip to main content

Pinksterevenement Kaag 2024: 18, 19 en 20 mei 2024

UPDATE: Door een misverstand was er in de Notice Off Race (NOR) niet expliciet vermeld dat het evenement onder de Nederlandse Klassenvoorschriften wordt verzeild.

De KWV De Kaag heeft per 9 mei de NOR aangepast.   Voor de 60e keer organiseert de KWV ‘De Kaag’ in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub van 18 mei t/m 20 mei 2024 het traditionele Pinksterevenement. De inschrijving staat open voor leden van de Twaalfvoetsjollenclub en genodigden.

Wedstrijdprogramma

Het evenement zal bestaan uit seriewedstrijden, een lange afstandswedstrijd – afhankelijk van weersomstandigheden – en sprintwedstrijden. Tevens kan er dit evenement Single Handed worden ingeschreven en gestreden om de Single Handed beker. Voorwaarden zijn dat men hiervoor speciaal Single Handed inschrijft en alle wedstrijden alleen zeilt. Zowel de seriewedstrijden als de lange afstandswedstrijd en de sprintwedstrijden tellen mee voor het eindklassement. De sprintwedstrijden zullen tevens meetellen voor het landelijk sprintklassement. U dient zich vóór aanvang van de eerste wedstrijd te melden bij de informatiepost in de starttoren op vrijdag 17 mei tussen 17:00 -19:00 uur of op zaterdag 18 mei vanaf 09:15 uur. De eerste start is op zaterdag 18 mei om circa 11:00 uur. Zondag en maandag is de eerste start gepland om 10:00 uur. De overige starttijden zullen ter plaatse worden bekendgemaakt. Na 15:00 uur zal er op maandag niet meer worden gestart. De prijsuitreiking zal spoedig na de laatste wedstrijd zijn. Lees verder….

 


In het nieuws