Skip to main content

Nieuwe twaalfvoetsjollenclub website live

De nieuwe twaalfvoetsjollenclub website is gelanceerd. De oude website uit 2014 was technisch achterhaald.

UPDATE: Historie voorgaande jaren staat (nog) niet online. Naar verwachting doen we dit in week 11 ( 11 tot en met 17 maart).

In de nieuwe website zijn een groot aantal vernieuwingen opgenomen. De huisstijl van de website is zoveel mogelijk overeind gebleven. De grootste verandering is dat beeldmateriaal prominenter binnen de site aanwezig is. De website is vanuit de één loket gedachte gebouwd: dat betekend dat alle items binnen 3 klikken te vinden zijn. Actualiteit staat in de website voorop. Het zeilseizoen 2023 en eerdere jaren vallen onder historie en zijn onder historie terug te vinden. Met alle uitslagen, nieuws en bijzonderheden van dat jaar. Op volgorde worden alle voorgaande jaren (indien beschikbaar vanuit de oude site) de komende maanden geplaatst. Voor de leden zijn er een groot aantal voordelen aan de nieuwe website verbonden. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • Het beheer van de ledenadministratie vindt binnen de website plaats. Alle wijzigingen zoals persoonsgegevens,  zeilnummer, regio-informatie, aanmelden Nieuwsbrief, zeillicentie en aanpassen lidmaatschap gegevens doet u zelf.
  • Na het overzetten van het lidmaatschap binnen de beheeromgeving is de betaling geautomatiseerd. Aanpassen of opzeggen van het lidmaatschap doet u zelf binnen beveiligde omgeving.
  • Voor leden is het plaatsen van advertenties gratis. Nadat is ingelogd kan de advertentie zelf geplaatst worden. Niet leden kunnen tegen betaling van € 27,50 geautomatiseerd een advertentie plaatsen. De advertentie wordt na controle binnen 48 uur zichtbaar.
  • De vaak geraadpleegde ledenpagina blijft beschikbaar. Natuurlijk volgens de voorwaarden die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vraagt. Indien uw gegevens niet beschikbaar mogen zijn kunt u dit aanvinken bij de lidmaatschap gegevens.
  • De wedstrijdkalender is geheel vernieuwd. Alle informatie voor een evenement is beschikbaar. Zoals adres en routebeschrijving, indien beschikbaar wedstrijdbepalingen of vergaderstukken etc. Boven aan de pagina kan in PDF de agenda ook gedownload worden.
  • Het Jollenregister (archief) met alle informatie per zeilnummer dat door Froukje Daniels-de Bruin en Pieter Daniels jaarlijks wordt geactualiseerd is beschikbaar en in te zien voor leden.
  • Er zijn vanaf nu 4 nieuwsbrieven beschikbaar: Nederland breed de Jollenpost, Nieuwsbrief regio midden, noord en west. In de eigen leden omgeving past u uw keuzes voor de nieuwsbrief aan.
  • Foto’s en video’s per jaar en indien beschikbaar per evenement zijn direct zichtbaar op deze site. Natuurlijk zijn wel afhankelijk van iedereen die haar/ of zijn foto’s beschikbaar stelt.
  • Foto’s (archief), video’s en ander materiaal is direct op de website in te zien.

 

 

 

 


In het nieuws