Skip to main content

Lidmaatschap inschrijving

Soort lidmaatschap aanpassen

You have selected the Lid (nog) zonder boot (B) membership level.

Dit lidmaatschap is bedoeld voor leden die (nog) geen eigenaar zijn van een 12 voetsjol. Als B-lid kan er gebruik worden gemaakt om een advertentie te plaatsen, de ledenpagina en het jollenregister te raadplegen. Een B-lid  heeft één stem bij twaalfvoetsjollenclub vergaderingen.

De jaarlijkse contributie voor een lidmaatschap zonder boot (B-lid) is € 30,00 per jaar. Bij inschrijving wordt het lidmaatschap direct van uw bankrekening afgeschreven. Vanaf oktober van het lopende verenigingsjaar is de betaling van de contributie ook geldig voor het daaropvolgende verenigingsjaar. Met het aangaan van het lidmaatschap gaat u akkoord met automatische afschrijving van de contributie. Het beëindigen van het lidmaatschap dient uiterlijk voor 31 december van het lopende verenigingsjaar te geschieden. Het lidmaatschap kunt u zelf beëindigen op uw eigen 'Mijn profiel' pagina.

De afschrijving van het lidmaatschap wordt bij inschrijving direct afgeschreven. De daaropvolgende jaren wordt het lidmaatschap automatisch afgeschreven.

De prijs voor lidmaatschap is 30.00€ per Jaar.


Account informatie Heb je al een account? Log hier in

LAAT DIT LEEG

Basisinformatie


factuuradres