Skip to main content

Jollenpost mei / juni

Het seizoen is eindelijk van start gegaan. We hebben wel erg slecht weer gehad en het leek of iedereen daar last van had; we kwamen moeilijk uit de startblokken. Inmiddels zijn de eerste wedstrijden gevaren en is de spierpijn over.

Van het bestuur

Met heel veel plezier heten we Tseard de Jong welkom als nieuwe Regiocommissaris voor het noorden. Frank Havik heeft ad interim deze functie een tijdje op zich genomen maar draagt na de Sneekweek het stokje dus over aan Tseard. Met Pinksteren is weer het traditionele Klassenevenement gevaren op De Kaag. Prachtig weer en zeer gezellig.

Regio Noord

Met de Sneekweek wordt er extra aandacht aan het 110 jarig lustrum gegeven door rond de wedstrijden met de jollen een paar leuke activiteiten te organiseren.  Zie de aankondigingen van dit speciale evenement in deze Jollenpost.

Regio Midden

Beia de promotie jol op Loosdrecht is nu ook beschikbaar voor wedstrijden mits de zeiler ervaring heeft.

14 juli wordt er een erg leuke toertocht gehouden over plassen een vaarten en slootjes in het mooie groen Hollandse landschap. Meer nieuws volgt.

Regio West

Pinksteren was weer een succes. Prachtig weer en gezelligheid op de kant. Deelnemers uit Frankrijk deden goed mee in het veld. Tijdens het diner heeft het bestuur een rondje gemaakt om ideeën over het evenement. Wat is dat nu eigenlijk een Klassenevenement? We gaan er mee aan de gang.

Wedstrijdverslagen

Voor uitslagen en wedstrijdverslagen ga naar de website. We proberen van elke wedstrijd een verslagje daar te publiceren.

We zien uit naar een prachtige zeilzomer.

Het Bestuur van De Twaalfvoetsjollenclub

Jaap Wientjes, Jules ten Berg, Rudy Kuiters, Frank Havik en Harm Yntema

ALV 10 maart 2024 WV Braasemermeer

 


In het nieuws

Geschreven door
Redacteur
16 juni 2024