Skip to main content

Handleiding Lidmaatschap overzetten naar ledenadministratie

De Twaalfvoetsjollenclub heeft een totaal vernieuwd geautomatiseerde ledenadministratie. U bent nu zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van uw NAW gegevens en die voor de automatische afschrijving van de contributie. Uw betaling betreft de contributie 2024.

Ondanks dat u voor 2024 al lid van de club bent ziet ons nieuwe ledenadministratie u als een nieuw lid. Alles moet dus (eenmalig) worden ingevuld. Hierna verloopt alles automatisch. Penningmeester Rudy Kuiters, Sjouke Dijkstra en Frank Havik helpen u graag als u er niet uitkomt. Hieronder een toelichting op de te volgen stappen en achtergrond informatie over beveiliging van uw gegevens. De contactgegevens van Rudy, Sjouke en Frank zijn hier te vinden.

ZET UW LIDMAATSCHAP NU OVER. NAMENS HET BESTUUR BEDANKT!

Alle wijzigingen zoals persoonsgegevens, zeilnummer, regio-informatie, aanmelden op de regio nieuwsbrief, zeillicentie nummer en het aanpassen van de lidmaatschap gegevens doet u vanaf nu zelf. We begrijpen dat het wellicht ingewikkeld is. Daarom hieronder een stap-voor-stap handleiding. Overigens zijn het Jollenregister, de ledenpagina en het plaatsen van advertenties door leden alleen mogelijk als er is ingelogd. Dit heeft alles heeft te maken met de voorwaarden die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) eist.

Het zelf aanmaken van uw eigen lidmaatschapspagina kost ongeveer 5 minuten. De laatste stap is het invoeren van de gegevens voor het afschrijven van de contributie. Deze gegevens worden niet opgeslagen op de website maar bij Stripe. Stripe is een platform waar eenvoudig betalingen worden beheerd. Het voldoet aan alle EU compliance-eisen. De Twaalfvoetsjollenclub werkt binnen Stripe met Creditcard- en het SEPA betalingssysteem. Het afschrijven van het lidmaatschap volgt na afronden van aanmelding binnen 10 werkdagen.

KLAAR! Namens het bestuur van De Twaalfvoetsjollenclub bedankt voor het overzetten van uw lidmaatschap.


In het nieuws