Zomer wedstrijdtraining in Loosdrecht.

Annemieke Beemster, een professionele zeiltrainster, is bereid gevonden om een aantal wedstrijdtrainingen voor de Twaalfvoetsjollen te geven deze zomer.
Dat is een goede voorbereiding voor het NK!

De trainingen worden gegeven op de avonden van dinsdag 28 juni, dinsdag 5 juli en dinsdag 19 juli en op donderdag 14e juli .
Aanvang van de trainingen is 19.00 uur.
Het is de bedoeling dat de deelnemende jollen zich verzamelen bij boei 3 op de Loosdrechtse plassen. Elke training duurt 2 uur.

De maandagavonden voor de training (dus 27 juni, 4 juli en 18 juli  20 uur geeft Annemieke via zoom een voorbespreking. Op de 14e juli krijgen de deelnemers een link die toegang geeft tot een opgenomen voorbespreking.
Zij geeft de training vanuit haar eigen rib. De kosten voor de 4 trainingen (inclusief voorbespreking) zijn 110 euro (daar zit dan 10 euro in voor benzine van de rib).
De trainingen gaan door als er minimaal 4 jollen meedoen.
Het maximum aantal deelnemers is 8.

Opgeven per mail bij Annemieke zelf: haar mailadres is annemieke.beemster@gmail.com. Haar tel nummer is 06-18606940

Let op: de eerste training is al spoedig en wie het eerst komt, het eerst maalt!

 

 

Inschrijving Jolly Midweek 2022

Op dinsdag 2 t/m donderdag 4 augustus staat de Jolly Midweek dit jaar weer op het programma! De Jolly Midweek is een initiatief van Loosdrechtse jollenzeilers van de Vrijbuiter en de KWVL  in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub en gaat dit jaar al weer voor de 9de keer verzeild worden. De wedstrijdcommissie van de Gooise watersportvereniging De Vrijbuiter, aangevuld met drie leden van de Jollenklasse, gaan er ook dit jaar weer een geweldig gezellig evenement van maken. De Jolly Midweek heeft als doelstelling alle zeilers die een Twaalfvoetsjol bezitten samen te brengen.

Zomer wedstrijdtraining in Loosdrecht.

Annemieke Beemster, een professionele zeiltrainster, is bereid gevonden om een aantal wedstrijdtrainingen voor de Twaalfvoetsjollen te geven deze zomer. Dat is een goede voorbereiding voor het NK! De trainingen worden gegeven op de avonden van dinsdag 28 juni, dinsdag 5 juli en dinsdag 19 juli en op donderdag 14e juli . Aanvang van de trainingen is 19.00 uur. Het is de bedoeling dat de deelnemende jollen zich verzamelen bij boei 3 op de Loosdrechtse plassen. Elke training duurt 2 uur.