Zomer wedstrijdtraining in Loosdrecht.

Annemieke Beemster, een professionele zeiltrainster, is bereid gevonden om een aantal wedstrijdtrainingen voor de Twaalfvoetsjollen te geven deze zomer.
Dat is een goede voorbereiding voor het NK!

De trainingen worden gegeven op de avonden van dinsdag 28 juni, dinsdag 5 juli en dinsdag 19 juli en op donderdag 14e juli .
Aanvang van de trainingen is 19.00 uur.
Het is de bedoeling dat de deelnemende jollen zich verzamelen bij boei 3 op de Loosdrechtse plassen. Elke training duurt 2 uur.

De maandagavonden voor de training (dus 27 juni, 4 juli en 18 juli  20 uur geeft Annemieke via zoom een voorbespreking. Op de 14e juli krijgen de deelnemers een link die toegang geeft tot een opgenomen voorbespreking.
Zij geeft de training vanuit haar eigen rib. De kosten voor de 4 trainingen (inclusief voorbespreking) zijn 110 euro (daar zit dan 10 euro in voor benzine van de rib).
De trainingen gaan door als er minimaal 4 jollen meedoen.
Het maximum aantal deelnemers is 8.

Opgeven per mail bij Annemieke zelf: haar mailadres is annemieke.beemster@gmail.com. Haar tel nummer is 06-18606940

Let op: de eerste training is al spoedig en wie het eerst komt, het eerst maalt!

 

 

Jollenpost Augustus/September 2023

Deze maand weer vanuit het bestuur een nieuwe Jollenpost voor leden en belangstellenden.

Update gegevens voor deelnemers NK 2023 Langweer

Update gegevens en mededelingen van het NK 2023 dat van 8 t/m 10 september a.s. zal worden gehouden op de Langweerder Wielen bij Langweer. Inmiddels is de inschrijving gesloten. Voor deelnemers : Mededeling no1  wedstrijd comité Meetformulier Deelnemerslijst Wedstrijdbepalingen Aankondiging