Zomer wedstrijdtraining in Loosdrecht.

Annemieke Beemster, een professionele zeiltrainster, is bereid gevonden om een aantal wedstrijdtrainingen voor de Twaalfvoetsjollen te geven deze zomer.
Dat is een goede voorbereiding voor het NK!

De trainingen worden gegeven op de avonden van dinsdag 28 juni, dinsdag 5 juli en dinsdag 19 juli en op donderdag 14e juli .
Aanvang van de trainingen is 19.00 uur.
Het is de bedoeling dat de deelnemende jollen zich verzamelen bij boei 3 op de Loosdrechtse plassen. Elke training duurt 2 uur.

De maandagavonden voor de training (dus 27 juni, 4 juli en 18 juli  20 uur geeft Annemieke via zoom een voorbespreking. Op de 14e juli krijgen de deelnemers een link die toegang geeft tot een opgenomen voorbespreking.
Zij geeft de training vanuit haar eigen rib. De kosten voor de 4 trainingen (inclusief voorbespreking) zijn 110 euro (daar zit dan 10 euro in voor benzine van de rib).
De trainingen gaan door als er minimaal 4 jollen meedoen.
Het maximum aantal deelnemers is 8.

Opgeven per mail bij Annemieke zelf: haar mailadres is annemieke.beemster@gmail.com. Haar tel nummer is 06-18606940

Let op: de eerste training is al spoedig en wie het eerst komt, het eerst maalt!

 

 

Huib Ozinga Nederlands Kampioen 2022

Onder bijzonder mooie omstandigheden (overwegend lichte wind, zonnige en warme temperaturen) is Huib Ozinga  (uit Medemblik en lid van de Koninlijke Watersportvereniging Loosdrecht ) in de 755 bij de organiserende vereniging  GWV De Vrijbuiter op de Loosdrechtse plassen gehuldigd als Nederlands Kampioen 2022 in de Twaalfvoetsjollenklasse!

Aankondiging NK 2022 op de Loosdrechtse Plassen

Van 1 tot en met 4 september 2022 wordt door de GWV De Vrijbuiter onder auspiciën van het Watersportverbond en in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub het Nederlands Kampioenschap 2022 georganiseerd op de Loosdrechtse Plassen.