Inschrijving Jolly Midweek 2022

 

 

 

 

 Op dinsdag 2 t/m donderdag 4 augustus staat de Jolly Midweek dit jaar weer op het programma!

De Jolly Midweek is een initiatief van Loosdrechtse jollenzeilers van de Vrijbuiter en de KWVL  in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub en gaat dit jaar al weer voor de 9de keer verzeild worden.

De wedstrijdcommissie van de Gooise watersportvereniging De Vrijbuiter, aangevuld met drie leden van de Jollenklasse, gaan er ook dit jaar weer een geweldig gezellig evenement van maken.

De Jolly Midweek heeft als doelstelling alle zeilers die een Twaalfvoetsjol bezitten samen te brengen. Ervaren wedstrijdzeilers doen mee, maar tevens is dit evenement gericht op de toerzeilers binnen de klasse-organisatie. Het is namelijk mogelijk om zelf uw niveau te bepalen en in de Zilver-,of Goudenvloot in te schrijven. De gezelligheid en het samenzijn, zijn de speerpunten in de opzet van het programma.

Inschrijving en inschrijfgeld

1.1. Het inschrijfgeld bedraagt €39,00 per boot. Het vereiste inschrijfgeld dient direkt bij inschrijving per iDeal te worden voldaan.

1.2.  Op dinsdagavond is er bij de KWVL een  Indisch buffet à raison van € 22,50 en op woensdagavond wordt er bij de De Vrijbuiter een BBQ met saladebuffet geserveerd, eveneens voor € 22,50. Aanmelden en afrekenen voor deze maaltijden dient tijdens het inschrijven via de website te worden opgegeven.

1.3. De inschrijving is pas geldig nadat het volledige inschrijfgeld is voldaan.

Programma van wedstrijden:
Op alle dagen worden er twee wedstrijden gevaren in de twee groepen.
De starttijden van de wedstrijden zijn als volgt geprogrammeerd:

Dinsdag 2 augustus:
Palaver om 12.00 uur, 1ste start om 13.00 uur, 2de start zo spoedig mogelijk.

Woensdag 3 augustus:
Palaver om 12.00 uur, 1ste start om 13.00 uur, 2de start zo spoedig mogelijk.

Donderdag 4 augustus:
Palaver om 11.00 uur, 1ste start om 12.00 uur, 2de start zo spoedig mogelijk.
Op donderdag wordt er na 15.00 uur niet meer gestart.

Tijdens het palaver op de dag zelf wordt door de wedstrijdleider gemeld of het mogelijk is om tussen de wedstrijden een zeer korte pauze aan de wal te houden.

De volgende documenten en formulieren zijn beschikbaar:

 

 

Jollenpost mei 2023

Beste jollenvrienden, Het voorjaar zit in de lucht, de bomen kleuren groen en het water lo(n)kt... Het nieuwe seizoen gaat beginnen!! We zijn dit jaar begonnen met een goed bezochte ledenvergadering in Sneek en een eveneens goed bezochte informatiebijeenkomst bij GWV de Vrijbuiter in Loosdrecht. De informatiebijeenkomst is ter voorbereiding van de Technische Vergadering van certificaathouders (TVC) die door het Verbond op ons verzoek aan het begin van het seizoen wordt gehouden. Iedereen kan in die vergadering voorstellen ter stemming brengen ter wijziging van de Klassenvoorschriften (KV). Bij de informatiebijeenkomst kon iedereen vragen stellen en om verduidelijking vragen; zie de verslagen op de website.