Vooraankondiging Jolly Midweek 2022

 

 

 

 

Een warmmakertje voor de Jolly Midweek 2022

 Op dinsdag 2 t/m donderdag 4 augustus staat de Jolly Midweek dit jaar weer op het programma!

De Jolly Midweek is een initiatief van Loosdrechtse jollenzeilers van de Vrijbuiter en de KWVL  in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub en gaat dit jaar al weer voor de 9de keer verzeild worden.

De wedstrijdcommissie van de Gooise watersportvereniging De Vrijbuiter, aangevuld met drie leden van de Jollenklasse, gaan er ook dit jaar weer een geweldig gezellig evenement van maken.

De Jolly Midweek heeft als doelstelling alle zeilers die een Twaalfvoetsjol bezitten samen te brengen. Ervaren wedstrijdzeilers doen mee, maar tevens is dit evenement gericht op de toerzeilers binnen de klasse-organisatie. Het is namelijk mogelijk om zelf uw niveau te bepalen en in de Zilver-,of Goudenvloot in te schrijven. De gezelligheid en het samenzijn, zijn de speerpunten in de opzet van het programma.

Dinsdag 2 augustus:
12.00 uur Palaver voor de deelnemers, belangrijk om daar bij te zijn!
13.00 uur Eerste start, zo spoedig mogelijk 2de start
Heerlijke gerechten bij GWV De Vrijbuiter

Woensdag 3 augustus:
12.00 uur Palaver voor de deelnemers.
13.00 uur Eerste start, z.s.m. 2de start
Heerlijke maaltijd bij de KWVL.

Donderdag 4 augustus:
11.00 uur Palaver voor de deelnemers
12.00 uur Eerste start, z.s.m. 2de start
16.00 uur Prijsuitreiking met ludieke prijzen.

Via een link bij de officiële aankondiging kunt u zich straks in juli aanmelden.

Rina de Nooijer, Vrijbuiter. e-mail: rinadenooijer832@gmail.com
Joli Giezen, Vrijbuiter
Hero Breuning, KWVL

Vooraankondiging Jolly Midweek 2022

Een warmmakertje voor de Jolly Midweek 2022  Op dinsdag 2 t/m donderdag 4 augustus staat de Jolly Midweek dit jaar weer op het programma! De Jolly Midweek is een initiatief van Loosdrechtse jollenzeilers van de Vrijbuiter en de KWVL  in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub en gaat dit jaar al weer voor de 9de keer verzeild worden. De wedstrijdcommissie van de Gooise watersportvereniging De Vrijbuiter, aangevuld met drie leden van de Jollenklasse, gaan er ook dit jaar weer een geweldig gezellig evenement van maken. De Jolly Midweek heeft als doelstelling alle zeilers die een Twaalfvoetsjol bezitten samen te brengen. Ervaren wedstrijdzeilers doen mee, maar tevens is dit evenement gericht op de toerzeilers binnen de klasse-organisatie. Het is namelijk mogelijk om zelf uw niveau te bepalen en in de Zilver-,of Goudenvloot in te schrijven. De gezelligheid en het samenzijn, zijn de speerpunten in de opzet van het programma.