Update Trainingen Loosdrecht

Ook dit jaar worden er weer trainingen gegeven in Loosdrecht.

Het betreft twee soorten trainingen:

Op de dinsdagmiddagen wordt er een wedstrijdtraining gegeven door Mark Schuurman (hoofdtrainer KWVL).
Voorafgaande aan deze trainingen is er via Teams een instructiesessie die op de maandagen
begint 11-4-2022 om 20.30 uur.

De eerste training is op 12-4-2022, aanvang 15.00 uur. De trainingen zijn beschikbaar voor jollenzeilers uit alle regio’s.

Om kennis te maken met Mark Schuurman, heeft hij op 4-4-2022 een webinar gegeven over de regels van het wedstrijdzeilen, rondom de boeien.

Dit webinar is gedurende ca 3 weken gratis te bekijken.

Opgave van deze serie van 7 trainingen (kosten 175 euro) en de voorbereidende sessie via de site van Mark.

Het is ook mogelijk alleen de voorbereidende sessie te volgen(opgave via de eerder genoemde site (kosten 25 euro voor de serie van 7 trainingen).

Mark Schuurman
Hoofdtrainer KWVL
Mail:hoofdtrainer@kwvl.nl
mob:+31(6)28408626

Op de woensdagmiddagen is er op de Loosdrechtse plassen een training voor twaalvoetsjollenzeilers (JOS) Jollen Oefenen Samen.

Deze gezellige trainingen worden afwisselend door de deelnemers zelf gegeven.
De oefeningen worden de maandag voor de training doorgemaild, naar de groep geïnteresseerden.

OP 20 april om 13.00 uur worden de jollen opgetuigd bij de 3 verenigingen in Loosdrecht. Om 14.30 uur verzamelen de deelnemers zich bij boei 3 (voor de Vrijbuiter).

 

 

Deelname is gratis.

Opgave per mail via de regiocommissaris: herobreuning@gmail.com

 

Hero Breuning (jol 877)

 

 

NK Sprint 12-voetsjollen Loosdrecht 2023

Op deze website alvast de aankondiging van het (eerste officiële) NK Sprintwedstrijden 2023 bij Loosdrecht bij de KWVL. De inschrijving is inmiddels geopend en de wedstrijdbepalingen worden zo spoedig mogelijk op website van de KWVL geplaatst.

Jollenpost mei 2023

Beste jollenvrienden, Het voorjaar zit in de lucht, de bomen kleuren groen en het water lo(n)kt... Het nieuwe seizoen gaat beginnen!! We zijn dit jaar begonnen met een goed bezochte ledenvergadering in Sneek en een eveneens goed bezochte informatiebijeenkomst bij GWV de Vrijbuiter in Loosdrecht. De informatiebijeenkomst is ter voorbereiding van de Technische Vergadering van certificaathouders (TVC) die door het Verbond op ons verzoek aan het begin van het seizoen wordt gehouden. Iedereen kan in die vergadering voorstellen ter stemming brengen ter wijziging van de Klassenvoorschriften (KV). Bij de informatiebijeenkomst kon iedereen vragen stellen en om verduidelijking vragen; zie de verslagen op de website.