Update Trainingen Loosdrecht

Ook dit jaar worden er weer trainingen gegeven in Loosdrecht.

Het betreft twee soorten trainingen:

Op de dinsdagmiddagen wordt er een wedstrijdtraining gegeven door Mark Schuurman (hoofdtrainer KWVL).
Voorafgaande aan deze trainingen is er via Teams een instructiesessie die op de maandagen
begint 11-4-2022 om 20.30 uur.

De eerste training is op 12-4-2022, aanvang 15.00 uur. De trainingen zijn beschikbaar voor jollenzeilers uit alle regio’s.

Om kennis te maken met Mark Schuurman, heeft hij op 4-4-2022 een webinar gegeven over de regels van het wedstrijdzeilen, rondom de boeien.

Dit webinar is gedurende ca 3 weken gratis te bekijken.

Opgave van deze serie van 7 trainingen (kosten 175 euro) en de voorbereidende sessie via de site van Mark.

Het is ook mogelijk alleen de voorbereidende sessie te volgen(opgave via de eerder genoemde site (kosten 25 euro voor de serie van 7 trainingen).

Mark Schuurman
Hoofdtrainer KWVL
Mail:hoofdtrainer@kwvl.nl
mob:+31(6)28408626

Op de woensdagmiddagen is er op de Loosdrechtse plassen een training voor twaalvoetsjollenzeilers (JOS) Jollen Oefenen Samen.

Deze gezellige trainingen worden afwisselend door de deelnemers zelf gegeven.
De oefeningen worden de maandag voor de training doorgemaild, naar de groep geïnteresseerden.

OP 20 april om 13.00 uur worden de jollen opgetuigd bij de 3 verenigingen in Loosdrecht. Om 14.30 uur verzamelen de deelnemers zich bij boei 3 (voor de Vrijbuiter).

 

 

Deelname is gratis.

Opgave per mail via de regiocommissaris: herobreuning@gmail.com

 

Hero Breuning (jol 877)

 

 

Aankondiging NK 2022 op de Loosdrechtse Plassen

Van 1 tot en met 4 september 2022 wordt door de GWV De Vrijbuiter onder auspiciën van het Watersportverbond en in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub het Nederlands Kampioenschap 2022 georganiseerd op de Loosdrechtse Plassen.

Inschrijving Jolly Midweek 2022

Op dinsdag 2 t/m donderdag 4 augustus staat de Jolly Midweek dit jaar weer op het programma! De Jolly Midweek is een initiatief van Loosdrechtse jollenzeilers van de Vrijbuiter en de KWVL  in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub en gaat dit jaar al weer voor de 9de keer verzeild worden. De wedstrijdcommissie van de Gooise watersportvereniging De Vrijbuiter, aangevuld met drie leden van de Jollenklasse, gaan er ook dit jaar weer een geweldig gezellig evenement van maken. De Jolly Midweek heeft als doelstelling alle zeilers die een Twaalfvoetsjol bezitten samen te brengen.