TVE 18 november

Elke vier jaar bestaat de mogelijkheid om wijzigingen aan onze klasse voorschriften aan te brengen en dat is dit jaar weer het geval.
In het voorjaar is er door de Technische Commissie [TC] al een bijeenkomst georganiseerd, waar eenieder met zijn of haar
voorstellen kon komen en welke toen de revue zijn gepasseerd.

Met nog diverse wijzigingen nadien is de TC,  samen met de door het Watersportverbond geleide Technische Commissie Wedstrijdzeilen [TCW], tot een finaal voorstel gekomen.
Tijdens een bijeenkomst op 18 november (aanvang 14 uur, adres Janssoniuslaan 65, 3528 AH Utrecht) in het hoofdkantoor van het Watersportverbond kan daarover gestemd worden. Inmiddels is er  een 2e versie verschenen:
Hier kunt u voor eigen gebruik de agenda en de voorstellen inzien en downloaden.

Het is niet mogelijk om bij volmacht te laten stemmen en ook is het niet mogelijk om zonder certificaat aan deze stemming deel te nemen.
Alle uitnodigingen zijn via e-mail, met enkele uitzonderingen daargelaten, aan de certificaathouders gestuurd.

Mocht het voorkomen dat deze uitnodiging per ongeluk in de spam box is terecht gekomen voegen wij nog maar even in bijlage deze uitnodiging, inclusief de agenda.

Namens de TC van de Twaalfvoetsjollenclub,
Frans Smits

 

 

TVE 18 november

Bericht van de technische commissie van de Twaalfvoetsjollenclub over de a.s. bijeenkomst m.b.t de agenda en de voorstellen tot wijziging van de klassenvoorschriften. Deze bijeenkomst vindt plaats in Utrecht en staat onder leiding van het Watersportverbond.

Rina de Nooijer Nederlands Kampioen 2023

Als overtuigende winnaar van het op de Langweerder Wielen  verzeild NK 2023 is Rina de Nooijer  (832) als kampioen gehuldigd. Samen met haar partner, bemanningslid en "coach"  Henk Wittenberg kreeg zij de kampioenswimpel uitgereikt door de voorzitter Jaap Wientjes. Tweede werd Durk Zandstra (861) en de derde plaats viel ten deel aan de kampioen van 2020 Arjen Kort  (770) met zijn broer Hidde.