Training Zuidlaren nu op 16 april!

De training Zuidlaardermeer van 9 april gaat NIET door.
Te koud, te veel wind.
Er is een alternatief op zaterdag 16 april.
De weersverwachting lijkt dan goed en de zeilvereniging Zuidlaardermeer met voorzitter Jeroen de Groot is bereid mee te werken.
Het clubhuis van ZZ is de 16e open en de koffie staat klaar. Wil je alleen komen kijken naar 12voetsjollen in actie, kan dat prima. Iedereen is welkom.
Aanvang vanaf 10:00 uur.

Voor verdere informatie zie blog van Pieter Bleeker

NK Sprint 12-voetsjollen Loosdrecht 2023

Op deze website alvast de aankondiging van het (eerste officiële) NK Sprintwedstrijden 2023 bij Loosdrecht bij de KWVL. De inschrijving is inmiddels geopend en de wedstrijdbepalingen worden zo spoedig mogelijk op website van de KWVL geplaatst.

Jollenpost mei 2023

Beste jollenvrienden, Het voorjaar zit in de lucht, de bomen kleuren groen en het water lo(n)kt... Het nieuwe seizoen gaat beginnen!! We zijn dit jaar begonnen met een goed bezochte ledenvergadering in Sneek en een eveneens goed bezochte informatiebijeenkomst bij GWV de Vrijbuiter in Loosdrecht. De informatiebijeenkomst is ter voorbereiding van de Technische Vergadering van certificaathouders (TVC) die door het Verbond op ons verzoek aan het begin van het seizoen wordt gehouden. Iedereen kan in die vergadering voorstellen ter stemming brengen ter wijziging van de Klassenvoorschriften (KV). Bij de informatiebijeenkomst kon iedereen vragen stellen en om verduidelijking vragen; zie de verslagen op de website.