Training Zuidlaren nu op 16 april!

De training Zuidlaardermeer van 9 april gaat NIET door.
Te koud, te veel wind.
Er is een alternatief op zaterdag 16 april.
De weersverwachting lijkt dan goed en de zeilvereniging Zuidlaardermeer met voorzitter Jeroen de Groot is bereid mee te werken.
Het clubhuis van ZZ is de 16e open en de koffie staat klaar. Wil je alleen komen kijken naar 12voetsjollen in actie, kan dat prima. Iedereen is welkom.
Aanvang vanaf 10:00 uur.

Voor verdere informatie zie blog van Pieter Bleeker

Aankondiging NK 2022 op de Loosdrechtse Plassen

Van 1 tot en met 4 september 2022 wordt door de GWV De Vrijbuiter onder auspiciën van het Watersportverbond en in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub het Nederlands Kampioenschap 2022 georganiseerd op de Loosdrechtse Plassen.

Inschrijving Jolly Midweek 2022

Op dinsdag 2 t/m donderdag 4 augustus staat de Jolly Midweek dit jaar weer op het programma! De Jolly Midweek is een initiatief van Loosdrechtse jollenzeilers van de Vrijbuiter en de KWVL  in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub en gaat dit jaar al weer voor de 9de keer verzeild worden. De wedstrijdcommissie van de Gooise watersportvereniging De Vrijbuiter, aangevuld met drie leden van de Jollenklasse, gaan er ook dit jaar weer een geweldig gezellig evenement van maken. De Jolly Midweek heeft als doelstelling alle zeilers die een Twaalfvoetsjol bezitten samen te brengen.