Training Zuidlaren nu op 16 april!

De training Zuidlaardermeer van 9 april gaat NIET door.
Te koud, te veel wind.
Er is een alternatief op zaterdag 16 april.
De weersverwachting lijkt dan goed en de zeilvereniging Zuidlaardermeer met voorzitter Jeroen de Groot is bereid mee te werken.
Het clubhuis van ZZ is de 16e open en de koffie staat klaar. Wil je alleen komen kijken naar 12voetsjollen in actie, kan dat prima. Iedereen is welkom.
Aanvang vanaf 10:00 uur.

Voor verdere informatie zie blog van Pieter Bleeker

Aankondiging Sprintwedstrijden Langweer

Van 18 tot en met 19 juni 2022 worden voor de Twaalfvoetsjollenklasse  sprintwedstrijden georganiseerd door De Koninklijke Watersport Vereniging Langweer in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub op de Langweerder Wielen. Hieronder enkele aandachtspunten uit de officiële aankondiging. DEELNAME EN INSCHRIJVING:

Aankondiging Pinksterevenement

Voor de 59e keer organiseert de KWV ‘De Kaag’ in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub van4 juni t/m 6 juni 2022 het traditionele Pinksterevenement. De inschrijving staat open voor leden van de Twaalfvoetsjollenclub en genodigden. De tekst van de officiële Aankondiging en de Wedstrijdbepalingen van het Pinksterevenement zullen zodanig worden geformuleerd dat ruimte wordt gemaakt voor deelname van buitenlandse 12-voetsjollen.