Training Zuidlaardermeer op 8 april

De traditionele training van de Zeilvereniging Zuidlaardermeer (ZZ) vindt plaats zaterdag 8 april 2023. Aanvang 10:00 u. Na het optuigen van de boten een korte warming-up om de spieren weer soepel te krijgen, zie foto. Daarna theorie over het trimmen van de jol, ca. 12:00 u het water op, waarna we de boothandling gaan oefenen zoals overstag gaan en gijpen. Vervolgens een paar korte trainingswedstrijden met een nabespreking en een biertje tot slot in het clubhuis van ZZ. Trainers zijn Wim Bleeker, Pieter Bleeker en Jeroen de Groot.

Voor benzinekosten van de volgboot enz., vraagt Jeroen de Groot als voorzitter van de zeilvereniging Zuidlaardermeer een vergoeding van 5 euro per 12voetsjol.
Opgave via de secretaris van de  twaalfvoetsjollenclub, de whatsapp groep Friendship Nordics of een mail naar Pieter Bleeker. Ook als je nog geen jol hebt, maar wel belangstelling, ben je welkom. Gewoon langskomen, vaak zijn er mogelijkheden mee te varen. De zeilvereniging Zuidlaardermeer kun je vinden door in de routeplanner Meerweg 58, Kropswolde in te voeren. Zie ook google maps Zeilvereniging Zuidlaardermeer aan de Meerweg, richting paviljoen de Rietzoom.
Voor een indruk, hier de foto’s van de training 2020training 2015training 2017training 2022.

*** let op: mocht het weer te slecht zijn, wordt de training afgelast. Houdt deze blog in de gaten voor die tijd ***

Jollenpost Augustus/September 2023

Deze maand weer vanuit het bestuur een nieuwe Jollenpost voor leden en belangstellenden.

Update gegevens voor deelnemers NK 2023 Langweer

Update gegevens en mededelingen van het NK 2023 dat van 8 t/m 10 september a.s. zal worden gehouden op de Langweerder Wielen bij Langweer. Inmiddels is de inschrijving gesloten. Voor deelnemers : Mededeling no1  wedstrijd comité Meetformulier Deelnemerslijst Wedstrijdbepalingen Aankondiging