Proefzeilen met een 12-voetsjol op de Kaag en op Loosdrecht!

Al een aantal jaren kan er op de Kaag  door geïnteresseerde en nieuwsgierige zeilers met de Cocootje gevaren worden om kennis te maken met de 12-voetsjol. Het blijkt een groot succes en heeft ook al verschillende nieuwe en enthousiaste jollenzeilers bij de klasse gebracht.

Het goede nieuws is dat dit nu ook op Loosdrecht mogelijk is!

De 12-voetsjol Beia, de jol van Juul en Jules ten Berg is ter beschikking gesteld om ook op Loosdrecht deze mogelijkheid te bieden.

Op beide plassen geldt het volgende:
Mocht iemand graag meer willen weten over de 12-voetsjol en er ook eens mee willen zeilen dan kunnen deze jollen gereserveerd worden. Liefst op een woensdagmiddag wanneer er ook andere jollen aanwezig zijn en er door iedereen gevaren wordt.
Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het bootje en ook direct met de andere zeilers in deze klasse.
Er staan enthousiaste zeilers klaar om het bootje op te tuigen, er van alles over te vertellen en er eerst even samen mee het water op te gaan.
Tevens vertelt iedereen graag meer over de Twaalfvoetsjollenclub.

Mocht u geïnteresseerd zijn of iemand weten die dit graag zou willen, neem dan contact op:

Voor  Beia op KWV Loosdrecht   : Ron van Dijl, 06-54902726 of Jacqueline Francoys 06-29057251

Voor de Cocootje op KWV de  Kaag:  Menno Brouwer, 06-55332800

We hopen op deze manier steeds meer mensen de gelegenheid te geven de jol en de club te leren kennen En vooral ook vele enthousiaste nieuwe jollenzeilers te mogen verwelkomen.

Verslag bijeenkomst regio Noord

Op 18 maart j.l. heeft de regio Noord van de Twaalfvoetsjollenclub haar voorjaarsbijeenkomst gehouden. Hieronder het verslag van de bijeenkomst. Een uitgbreidere sfeerimpresie is te lezen op de blog van Pieter Bleeker.

Informatiebijeenkomst over wijzigingen cq aanpassingen Klassenvoorschriften

Vandaag (17 maart) hebben de leden van de Twaalfvoetsjollenclub een uitnodiging gekregen voor een informatiebijeenkomst op 26 maart a.s. om 13.00 uur in het clubgebouw van de GWV De Vrijbuiter, adres: Oud Loosdrechtsedijk 137, 1231 LT Loosdrecht m.b.t. diverse wijzigingen of aanpassingen van de Klassenvoorschriften. Ook niet leden en certificaathouders ( eigenaren van een bij het Watersportverbond geregistreerde 12-voetsjol ) zullen onderstaande uitnodiging ontvangen.