Nieuws uit de ALV 2018

Tijdens de druk bezochte  Algemene Ledenvergadering van zondag 28 januari j.l. in Akersloot  is bekend gemaakt dat Frans Smits winnaar is geworden van de Landelijke Competitie van 2017. De 2e en 3e prijs is respectievelijk voor Fred Knittel en Pieter Bleeker. Niet onvermeld mag blijven dat Sipke Schuurmans in zijn eerste wedstrijdseizoen in  de 830 de 6e plaats  in het jaarklassement inneemt! De Ladderprijs is dit jaar voor Huib Ozinga. De pechprijs viel Martin Trompet ten deel vanwege een aanzienlijke schade aan zijn 872.

Patricia Scherpel (secretaris), CoenVerhaagh (bestuurslid) en Jaap Rouwé (wedstrijdsecretaris)  traden af en zij werden door voorzitter Bert Bos op passende wijze bedankt voor hun inspanningen voor de club!
Hun plaatsen worden nu ingenomen door Jules ten Berg (secretaris), Jurri Rooyackers (bestuurslid) en Durk Zandstra (wedstrijdsecretaris).
De wedstrijd en toertochtkalender 2018 is vastgesteld. Het Nationaal Kampioenschap zal dit jaar plaatsvinden op het Alkmaarder Meer van 24 t/m 26 augustus.

Vanwege zijn artistieke inzending is Frans Portiek  uitgeroepen tot winnaar van de  “O’ Denneboomprijs”.  Hij ontvangt de gedichtenbundel van K.Schippers, Bij Loosdrecht. Hieruit las Patricia Scherpel het volgende gedicht voor: ” Als dit Ierland was, zou ik beter kijken”

  • Van de ALV zijn foto’s gemaakt door Mary Plantenga. HIER de link naar het album.
  • De wedstrijdkalender 2018 kunt u voor eigen gebruik HIER downloaden.
  • De volledige uitslag van de Landelijke Competitie kunt u HIER downloaden
  • De volledige uitslag van de Ladderprijs kunt u HIER downloaden

Nieuws.

Een nieuw bestuur? Gaan de leden akkoord met de benoeming van het nieuwe bestuur?Na a.s. zondag op 14 april  zullen we het weten.  Op die datum is een bijzondere Algemene Ledenvergadering uitgeschreven. Zal in deze bijeenkomst, na het aftreden van het voltallige demissionaire bestuur, op reglementaire voordracht van een groep van 10 personen een nieuw bestuur verkozen worden?  Leden en donateurs (leden met boot en B-leden met stemrecht en donateurs zonder stemrecht) zijn van harte welkom op zondag 14 april a.s. in restaurant Lands End, Vossemeerdijk 23, 8251 PM, Dronten. Inloop vanaf 14.00 uur. De vergadering begint om 14.30 uur aldaar.

Friendshipseries België.

Op 27 en 28 oktober is er een mogelijkheid om er met de jol op uit te gaan en om mee te doen aan de laatste wedstrijden in 2018 van de Friendshipserie in België. Lac l'Eau d'Heure, nabij Cerfontaine is hierbij de locatie waar dit evenement zal plaatsvinden. Een mooie gelegenheid om het wedstrijdseizoen in een ontspannen sfeer af te sluiten. Ook de OK jollen varen hier mee. Inschrijven kan via de plaatselijke zeilclub SNEH. Klik op Oct 27 en daarna kun je je inschrijven.