KWS: DNK op 9,10 juli wordt Club-kampioenschappen

Beste wedstrijdzeilers,

Wij zijn geïnformeerd dat de District Noord Kampioenschappen (DNK) vanaf 2022 niet langer zal worden georganiseerd omdat de achterliggende stichting zal worden opgeheven. De DNK zouden dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 juli op het Sneekermeer. Omdat wij toch graag willen varen en alle voorbereidingen al in gang zijn gezet, worden op 9 en 10 juli de KWS Clubkampioenschappen gevaren. Het concept zal in lijn zijn met de clubwedstrijden, dus deelname voor KWS leden is gratis. Bij dit evenement zal Jeugdwedstrijdzeilen aanhaken om op deze manier een breed en sportief evenement neer te zetten.
Houd de website van de KWS en de socials goed in de gaten voor meer informatie over onder andere de inschrijving.

met vriendelijke groet,

KWS Sectie Wedstrijdzeilen

Huib Ozinga Nederlands Kampioen 2022

Onder bijzonder mooie omstandigheden (overwegend lichte wind, zonnige en warme temperaturen) is Huib Ozinga  (uit Medemblik en lid van de Koninlijke Watersportvereniging Loosdrecht ) in de 755 bij de organiserende vereniging  GWV De Vrijbuiter op de Loosdrechtse plassen gehuldigd als Nederlands Kampioen 2022 in de Twaalfvoetsjollenklasse!

Aankondiging NK 2022 op de Loosdrechtse Plassen

Van 1 tot en met 4 september 2022 wordt door de GWV De Vrijbuiter onder auspiciën van het Watersportverbond en in samenwerking met de Twaalfvoetsjollenclub het Nederlands Kampioenschap 2022 georganiseerd op de Loosdrechtse Plassen.