KWS: DNK op 9,10 juli wordt Club-kampioenschappen

Beste wedstrijdzeilers,

Wij zijn geïnformeerd dat de District Noord Kampioenschappen (DNK) vanaf 2022 niet langer zal worden georganiseerd omdat de achterliggende stichting zal worden opgeheven. De DNK zouden dit jaar plaatsvinden op 9 en 10 juli op het Sneekermeer. Omdat wij toch graag willen varen en alle voorbereidingen al in gang zijn gezet, worden op 9 en 10 juli de KWS Clubkampioenschappen gevaren. Het concept zal in lijn zijn met de clubwedstrijden, dus deelname voor KWS leden is gratis. Bij dit evenement zal Jeugdwedstrijdzeilen aanhaken om op deze manier een breed en sportief evenement neer te zetten.
Houd de website van de KWS en de socials goed in de gaten voor meer informatie over onder andere de inschrijving.

met vriendelijke groet,

KWS Sectie Wedstrijdzeilen

Verslag bijeenkomst regio Noord

Op 18 maart j.l. heeft de regio Noord van de Twaalfvoetsjollenclub haar voorjaarsbijeenkomst gehouden. Hieronder het verslag van de bijeenkomst. Een uitgbreidere sfeerimpresie is te lezen op de blog van Pieter Bleeker.

Informatiebijeenkomst over wijzigingen cq aanpassingen Klassenvoorschriften

Vandaag (17 maart) hebben de leden van de Twaalfvoetsjollenclub een uitnodiging gekregen voor een informatiebijeenkomst op 26 maart a.s. om 13.00 uur in het clubgebouw van de GWV De Vrijbuiter, adres: Oud Loosdrechtsedijk 137, 1231 LT Loosdrecht m.b.t. diverse wijzigingen of aanpassingen van de Klassenvoorschriften. Ook niet leden en certificaathouders ( eigenaren van een bij het Watersportverbond geregistreerde 12-voetsjol ) zullen onderstaande uitnodiging ontvangen.