Karel de Boer (684) wint NK 2021 nu met foto’s en film

Onder bijzonder mooie omstandigheden (voldoende wind, zonnige en warme temperaturen ) is Karel de Boer uit Utrecht in de 684, na een spannende strijd, op De Kaag gehuldigd als Nederlands Kampioen 2021 in de Twaalfvoetsjollenklasse!

Op vrijdag 3 september verschenen in totaal 34 jollen in 4 groepen aan de startlijn om allereerst in 3 races uit te maken wie in aanmerking zou komen voor de Gouden vloot of de Zilveren vloot.
Daarna volgden nog 9 races in respectievelijk de gouden en zilveren vloot.

Na Karel de Boer eindigde Christiaan Klinkenberg (679) als 2e en Nick Schep (209) als 3e.
In de zilveren vloot ging de overwinning naar Hero Breuning (877).
De volledige uitslag vindt u op de pagina wedstrijduitslagen 2021.
In het nog te verschijnen Jollenbulletin van De Twaalfvoetsjollenclub zult u meer bijzonderheden over dit geslaagde evenement lezen!
Op deze pagina ziet u de lijst met kampioenen die Karel de Boer voorgingen.

Op woensdag 1 september voer het voormalig marineschip Waddenzee met 8 jollen op dek vanuit Muiden naar De Kaag. een impressie van deze tocht kunt u zien op Watersport TV

Van het NK 2021 zijn foto’s gemaakt:

Andere fotografen worden hierbij uitgenodigd hun materiaal ter beschikking te stellen door hun materiaal te delen. Neem daartoe contact op met website@twaalfvoetsjollenclub.nl .

 

Update: zeilevenementen 2024

Onder voorbehoud van wijzigingen publiceren wij de "Evenementenkalender 2024" alvast op de website. Een aantal data moet nog worden toegevoegd. Het geeft in ieder geval de mogelijkheid voor een ieder een eerste planning voor het zeilseizoen te gaan maken. Op de jaarvergadering presenteert wedstrijdcommissaris Harm Yntema de definitieve kalender.

Aankondiging Voorjaarsbijeenkomst Regio Noord

Op zaterdag 16 maart a.s. zal in het zeilcentrum Grou/Paviljoen Prikmar de voorjaarsbijeenkomst van de Regio Noord gehouden worden. Bijgaand de agenda voor deze bijeenkomst. Bovendien hierbij het verslag van de Najaarsbijeenkomst van 11-11-2023. Gespreksleiding door Louis van Ameijden Zandstra en verslaggeving door Erik de Vries. De inloop is vanaf 14.30 uur en begin van de bijeenkomst is om 15.00 uur. Leden van harte welkom!