De Sneekweek met Anjo en Alexander

De Sneekweek is in volle gang. Het mediateam van de Sneekweek (KWS en Watersport TV ) verzorgt deze gehele week de publiciteit rond dit grootse zeilevenement.
De deelname van de 12-voetsjollenklasse blijft niet onopgemerkt.
Het verhaal over het samen meedoen aan de Sneekweek van Anjo Klinkenberg en haar kleinzoon Alexander Klinkenberg is een mooi item.
Dat kunnen wij onze websitebezoekers niet onthouden.
Klik op onderstaande afbeelding:

 

Update: zeilevenementen 2024

Onder voorbehoud van wijzigingen publiceren wij de "Evenementenkalender 2024" alvast op de website. Een aantal data moet nog worden toegevoegd. Het geeft in ieder geval de mogelijkheid voor een ieder een eerste planning voor het zeilseizoen te gaan maken. Op de jaarvergadering presenteert wedstrijdcommissaris Harm Yntema de definitieve kalender.

Aankondiging Voorjaarsbijeenkomst Regio Noord

Op zaterdag 16 maart a.s. zal in het zeilcentrum Grou/Paviljoen Prikmar de voorjaarsbijeenkomst van de Regio Noord gehouden worden. Bijgaand de agenda voor deze bijeenkomst. Bovendien hierbij het verslag van de Najaarsbijeenkomst van 11-11-2023. Gespreksleiding door Louis van Ameijden Zandstra en verslaggeving door Erik de Vries. De inloop is vanaf 14.30 uur en begin van de bijeenkomst is om 15.00 uur. Leden van harte welkom!