Annemiek Beemster in het nieuws

Ook in de Twaalfvoetsjollenklasse wordt er volop getraind. Is het niet op het water dan wel “droog” (via dromen, denken, digitale sessies en fysieke training). In regio Noord organiseerde de Koninklijke  Watersportverening Sneek (KWS) afgelopen voorjaar een aantal trainingen onder leiding van Arjen Kort, de nationale kampioen 2020 in de 12-voetsjol. Traditiegetrouw organiseert regio Noord in het voorjaar op het Zuidlaardermeer een trainingsdag onder leiding van de meervoudig kampioen Jeroen de Groot. Op de Kaag wordt op de woensdagen volop in de 12-voetsjol geoefend.

In het voorjaar was dit ook het geval in de regio Loosdrecht.
In de herfst/wintereditie van het Jollenbulletin verhaalde Rianne van den Boomen enthousiast over de trainingen die op de Loosdrechtseplassen werden gehouden: “De voorbespreking is opgebouwd met de verwachte wind, de doelstelling, de theorie en de oefeningen …( en verder ) …. de volgende dag  kunnen we laten zien wat we opgestoken hebben…Annemiek coacht ons door de sessies heen….”

Na de training…

 

 

 

Annemieke Beemster is de trainster waarover het bijgaande artikel in de Gooi en Eemlander gaat:  “De carrièreswitch”

Klik op Annemieke Beemster om het gehele artikel te lezen

 

 

Jollenpost Augustus/September 2023

Deze maand weer vanuit het bestuur een nieuwe Jollenpost voor leden en belangstellenden.

Update gegevens voor deelnemers NK 2023 Langweer

Update gegevens en mededelingen van het NK 2023 dat van 8 t/m 10 september a.s. zal worden gehouden op de Langweerder Wielen bij Langweer. Inmiddels is de inschrijving gesloten. Voor deelnemers : Mededeling no1  wedstrijd comité Meetformulier Deelnemerslijst Wedstrijdbepalingen Aankondiging