Annemiek Beemster in het nieuws

Ook in de Twaalfvoetsjollenklasse wordt er volop getraind. Is het niet op het water dan wel “droog” (via dromen, denken, digitale sessies en fysieke training). In regio Noord organiseerde de Koninklijke  Watersportverening Sneek (KWS) afgelopen voorjaar een aantal trainingen onder leiding van Arjen Kort, de nationale kampioen 2020 in de 12-voetsjol. Traditiegetrouw organiseert regio Noord in het voorjaar op het Zuidlaardermeer een trainingsdag onder leiding van de meervoudig kampioen Jeroen de Groot. Op de Kaag wordt op de woensdagen volop in de 12-voetsjol geoefend.

In het voorjaar was dit ook het geval in de regio Loosdrecht.
In de herfst/wintereditie van het Jollenbulletin verhaalde Rianne van den Boomen enthousiast over de trainingen die op de Loosdrechtseplassen werden gehouden: “De voorbespreking is opgebouwd met de verwachte wind, de doelstelling, de theorie en de oefeningen …( en verder ) …. de volgende dag  kunnen we laten zien wat we opgestoken hebben…Annemiek coacht ons door de sessies heen….”

Na de training…

 

 

 

Annemieke Beemster is de trainster waarover het bijgaande artikel in de Gooi en Eemlander gaat:  “De carrièreswitch”

Klik op Annemieke Beemster om het gehele artikel te lezen

 

 

Verslag bijeenkomst regio Noord

Op 18 maart j.l. heeft de regio Noord van de Twaalfvoetsjollenclub haar voorjaarsbijeenkomst gehouden. Hieronder het verslag van de bijeenkomst. Een uitgbreidere sfeerimpresie is te lezen op de blog van Pieter Bleeker.

Informatiebijeenkomst over wijzigingen cq aanpassingen Klassenvoorschriften

Vandaag (17 maart) hebben de leden van de Twaalfvoetsjollenclub een uitnodiging gekregen voor een informatiebijeenkomst op 26 maart a.s. om 13.00 uur in het clubgebouw van de GWV De Vrijbuiter, adres: Oud Loosdrechtsedijk 137, 1231 LT Loosdrecht m.b.t. diverse wijzigingen of aanpassingen van de Klassenvoorschriften. Ook niet leden en certificaathouders ( eigenaren van een bij het Watersportverbond geregistreerde 12-voetsjol ) zullen onderstaande uitnodiging ontvangen.