Annemiek Beemster in het nieuws

Ook in de Twaalfvoetsjollenklasse wordt er volop getraind. Is het niet op het water dan wel “droog” (via dromen, denken, digitale sessies en fysieke training). In regio Noord organiseerde de Koninklijke  Watersportverening Sneek (KWS) afgelopen voorjaar een aantal trainingen onder leiding van Arjen Kort, de nationale kampioen 2020 in de 12-voetsjol. Traditiegetrouw organiseert regio Noord in het voorjaar op het Zuidlaardermeer een trainingsdag onder leiding van de meervoudig kampioen Jeroen de Groot. Op de Kaag wordt op de woensdagen volop in de 12-voetsjol geoefend.

In het voorjaar was dit ook het geval in de regio Loosdrecht.
In de herfst/wintereditie van het Jollenbulletin verhaalde Rianne van den Boomen enthousiast over de trainingen die op de Loosdrechtseplassen werden gehouden: “De voorbespreking is opgebouwd met de verwachte wind, de doelstelling, de theorie en de oefeningen …( en verder ) …. de volgende dag  kunnen we laten zien wat we opgestoken hebben…Annemiek coacht ons door de sessies heen….”

Na de training…

 

 

 

Annemieke Beemster is de trainster waarover het bijgaande artikel in de Gooi en Eemlander gaat:  “De carrièreswitch”

Klik op Annemieke Beemster om het gehele artikel te lezen

 

 

Update: zeilevenementen 2024

Onder voorbehoud van wijzigingen publiceren wij de "Evenementenkalender 2024" alvast op de website. Een aantal data moet nog worden toegevoegd. Het geeft in ieder geval de mogelijkheid voor een ieder een eerste planning voor het zeilseizoen te gaan maken. Op de jaarvergadering presenteert wedstrijdcommissaris Harm Yntema de definitieve kalender.

Aankondiging Voorjaarsbijeenkomst Regio Noord

Op zaterdag 16 maart a.s. zal in het zeilcentrum Grou/Paviljoen Prikmar de voorjaarsbijeenkomst van de Regio Noord gehouden worden. Bijgaand de agenda voor deze bijeenkomst. Bovendien hierbij het verslag van de Najaarsbijeenkomst van 11-11-2023. Gespreksleiding door Louis van Ameijden Zandstra en verslaggeving door Erik de Vries. De inloop is vanaf 14.30 uur en begin van de bijeenkomst is om 15.00 uur. Leden van harte welkom!